Одбојка из блока на Шарковим теренима

Спортско-хуманитарни турнир Одбојка из блока одржан је по други пут на Ади циганлији, овај пут на Шарковим теренима, 32 екипе такмичиле су се цео викенд 17. и 18. јуна. Прикупљено је укупно 77.930 динара донација од пријава хуманих одбојкаша и уз помоћ једног поносног спонзора! Фото галерију са турнира погледајте овде.

Такмичење у одбојци на песку привукло је одбојкаше са свих страна света, полупрофесионалце, професионалце, а неки од њих су допли из најбољих европских и светских лига. Екипе које су чинили две девојке и један мушкарац бориле су се за пехар Одбојка из блока, а кроз врхунски спорт борили су се и за бољу будућност социјално угрожених породица.

Иако је било променљиво време, велики број навијача прошетао се до Аде и испратио овај јединствени хуманитарни турнир. Велико хвала поносном спонзору Road king као и домаћину и техничком спонзору ресторану Шарк.

Ни киша ни повремени јак ветар нису могли спречити истинске заљубљенике у одбојку да дођу и да се такмиче и да покажу угроженим породицама да нису саме. Код наших домаћина, драгих пријатеља и техничких спонзора у ресторану Шарк, било је заиста свима топло око срца – окупили смо се да још једном победимо против сиромаштва, да још једном покажемо да ће слога бити пораз врагу!

Све генерације одбојкаша, много подршке са трибина, вредни волонтери Тројка из блока, љубазно особље из Шарка – остварили су викенд за памћење! Идеја турнира је била да свака пријављена екипа да одигра више утакмица, тако да је направљен систем од 32 екипе, подељене у осам група по четри екипе, где је свака екипа играла минимум три утакмице у групи. Најбоље две екипе из групе пласирале су се у даљи круг такмичења, тј. осмину финала и наставиле такмичење по куп систему, тачније ко победи пролази у следећи круг (четвртину финале и тако до финала).

А група:

 1. Љовисна
 2. Диоптрија
 3. Кима
 4. Фантастична тројка

Б група:

 1. Пинкове жлезде
 2. Фламенго
 3. Која је то прича
 4. Преко Нила до Бразила

В група:

 1. Профи
 2. Ав ав ав
 3. Зајечарци
 4. ОК Мој

Г група:

 1. Шала забава
 2. Где си тебра
 3. Аматери на песку
 4. Прженице

Д група:

 1. Дрим биг
 2. Фаталне крофнице
 3. Добра фора
 4. Лудило

Ђ група:

 1. Трио фантастико
 2. Симо скини наочаре
 3. Једнакостранични троугао
 4. СД рејвери

Е група:

 1. Шугава тројка
 2. нојеви
 3. Икс де

Ж група:

 1. Алвин и веверице
 2. Пауер оф три
 3. Земунски ганг

После два дана борбе по групама дошли смо и до три најбоље екипе.

 1. Dream big
 2. Пинкове жлезде
 3. Која је то прича

Победничка екипа Dream Big

Друго место је заузела екипа Пинкове жлезде

Треће место припало је екипи Која је то прича

Честитамо победницима који су нас све одушевили упорношћу и показаним знањем одбојке, и честитамо свима који су одвојили време и посветили се борби против сиромаштва!