Одржан још један „Вишебој из блока” на Видиковцу

Дана, 14. априла од 18 часова, одржан је, сада већ традиционални, априлски Вишебој из блока на Видиковцу у пивници Beertija. Уз помоћ чланова, пријатеља и волонтера организације, а за помоћ многочланим породицама укупно је сакупљено 30.562 динара!

Што се тиче самог турнира, он је подељен у четири различите дисциплине – стони фудбал, билијар, флипер и фудбалска видео-игра ПЕС, па су добропознати такмичари са прошлих окупљања као и неки нови који су први пут дошли овога пута, имали прилику да изаберу неку од ових четири дисциплина и учествују на самом догађају.

Оно што је битно нагласити, да je у разговору са власником пивнице Beerija у току турнира договорено још оваквих окупљања у наредним месецима, па обавештавамо све заинтересоване да прате наш званични сајт као и наше странице на друштвеним мрежама, како би на време могли да се информишу о новим хуманитарним догађајима на Видиковцу.

Што се тиче саме атмосфере на турниру, она је као и увек када се ради о пивници Beertija, на високом нивоу, па је комбинација велике жеље присутних да допринесу борби против сиромаштва и позитвне атмсфере дала очекиване резултате!

На крају, захваљујемо се свим члановима, такмичарима, волонтерима и пријатељима Хуманитарне организације Срби за Србе који су и на овај начин подржали рад наше организације. Посебно се захваљујемо власницима пивнице Beertija на, као и увек, веома топлом гостопримству.