Одржан низ хуманитарних акција у Вишеграду

Вишеград и ове године показао да је град хуманих људи. Дана 25. јун волонтери Хуманитарне Организације Срби за Србе организовали су низ хуманитарних акција у циљу прикупљања новчаних средстава за помоћ вишедијетним породицама у Републици Српској.

Пикадо из Блока одржан у кафе бару Kалчо привукао је 20 учесника,  те је том приликом скупљено 200 KМ. Побједнички пехар у игри 301 освојио је Миленко Јањић, друго мјесто на турниру припало је Дарку Вучићевићу, а треће Саши Јањићу.

Истог дана,  бројни посјетиоци као и грађани Вишеграда имали су прилику да плове туристичким бродићем Марија и тако учествују у хуманитарној акцији Бродић из блока. Резултати ове акције били су одлични, скупљено је 400 KМ.

У ресторану Kод Зоке у акцији Kафа из блока прикупљено је 100 KМ.

Пекара Лотика се прикључила са хуманитарном акцијом Бурек из блока те тако увећала укупан износ за 50 KМ. Исти износ скупљен је у акцији Kлопа из блока која се другу годину за редом одржала у кафе пицерији Спорт.

У једном дану у Вишеграду скупљено је 800 KМ,  у плану је да се реализује још неколико акција до краја текуће године. Хвала од срца на подршци!