Одржан пикадо турнир у Београду

У недељу 26. марта, у Сити пабу у центру Београда, одржан је Први хуманитарни турнир у пикаду, учествовало је 32 такмичара, а прикупљено је 11.070 динара! Хуманитарна мисија Тројке из блока наставља да се активира широм Београда и да окупља људе свих генерација око истих племенитих циљева. Пријава за такмичење је била 200 динара, а скупљено је много више од самих пријава – велики број добрих људи прошетао се до центра града да би донирао и увеличао још једну јединствену манифестацију! Пикадо се игра у много локала широм града, али само пикадо Тројке из блока враћа осмехе на лица малишана широм Балкана.

Прави љубитељи овог спорта препознају добротворни карактер такмичења Тројке из блока и долазе да подрже, зато што знају да је свака партија састављена од погодака у сам центар! Нема промашеног бацања, нема неуспешног наступа, нема пуно правила – важно је учествовати и борби против сиромаштва допринети!

Уз добру музику и добро друштво, турнир у пикаду потрајао је до касно увече, а опет се такмичило и за најкреативније име! Турнир је освојио Бојан, под именом Ђура који гура, друго место била је Јована, под именом Палас воли Тројку из блока, а треће место била је Весна, под њеним интернационалним и врло духовитим именом Раџа форевр.

Добра забава, дружење и спорт опет су се ујединили у хуманости и резултат је 11.070 корака ближе овогодишњем циљу – милион динара у срцу Калемегдана!

Настављамо даље – петак 31. март, Хуманитарно вече у Сити пабу, недеља 2. априлДруги хуманитарни триатлон у пабу Робин Худ!

Будите и ви део ТРОЈКЕ ИЗ БЛОКА!