Одржан први ”Кадет Celebrity Cup”

Удружење младих ”Вечерња школа” је успешно спровела још једну акцију која је и овог пута имала хуманитарни карактер. Сав прикупљен приход од „Кадет Celebrity cup-а“ и интернет аукције дресова у склопу истог, је уплаћен хуманитарној организацији „Срби за Србе“ у укпном износу од 250 евра и 5.000 динара. Балон за фудбал Визура био je место окупљања јавних личности домаће сцене, који су у врло пријатној атмосфери играли фудбалски куп, али уједно и помогли онима којима зу поплаве начиниле велике штете.

https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Srbija/2014/kadet/kadet4.jpg

У првом полуфиналном мечу, победник је одлучен након извођења једанаестераца. „Сиви“ су били несигурни са беле тачке, па је тако победа након пенала припала „Плавима“ 4:4 (пенали – 0:2). Зоран Кесић и Огњен Кајганић су одличним партијама и головима водили своју екипу до тријумфа, док екипи у којој је био Амадеус бенд није било довољно што је млади фудбалер Страхиња Ђорић постигао четири гола.У другом полуфинале је победу је однела екипа у тамно плавим дресовима. Глумац и менаџер компаније „Кадет“, Филип Бегановић, и каскадер Урош Ћертић, су лако пробијали редове „Црвених“, а Влада Вуксановић и Ди џеј Лука су успели само да смање предност противника. Резултат којим су „Тамно плави“ отишли у финале био је 8:5.https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Srbija/2014/kadet/kadet3.jpg„Плави“ су након победе у првом мечу забележили још један тријумф и тако освојили први „Кадет Celebrity Cup“. Љуба Булајић, Зоран Кесић, Давор Штефанек, Огњен Кајганић, Срђан Динчић и Јован Сремчевић су резултатом 4:2 дошли до златне медаље. Пехар за најбољег играча турнира заслужено је добио манекен Владимир Вуксановић, који је пружио одличну партију у полуфиналу.Део купа јавних личности било је и такмичење познатих дама у извођењу пенала. Бронзане су биле Драгана Мићаловић и Деа Тошић, док је друга победа у такмичењима Удружења младих „Вечерња школа“ за длагу избегла и мисици Анђелки Томашевић. Испоставило се да је данас Настасија Стошић била најмлађа и најбоља, са три погођена пенала, била је победница у такмичењу дама.”Ово је сјајно искуство за мене, први пут учествујем у оваквом хуманитарном раду и заиста ми је драго ако икако могу да допринесем и помогнем. Нова познанства, а и сјајна забава, увек су добродошла! Надам се да ће их још бити, јер ћу се увек радо одазвати”, рекла је млада водитељка, победница такмичења за даме, Настасија Стошић.https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Srbija/2014/kadet/kadet1.jpg

Познати су поново подржали нашу идеју и из акције у акцију “Вечерња школа” прераста у једну врло озбиљну организацију којом управљају млади људи. Честитао бих “Црвеним” на екипном злату, Влади и Настасији на појединачним наградама, али и свима онима који су учествовали у “Кадет Celebrity Cup-у” или организовали исти. Хум. орг. “Срби за Србе” је била прва опција за уплату прикупљеног новца због њихових досадашњих хуманитарних акција и дела”, закључио је млади новинар и аутор “Вечерње школе”, Петар Лазић.