Одржан први меморијални турнир Никола Поповић у Радоињи

У петак, 19. aвгуста, на празник Преображења Господњег, у оквиру манифестације Дани села Вранеша одржао се меморијални турнир Никола Поповић у малом фудбалу на теренима Основне школе Гојко Друловић у Радоињи.

Турнир је почео око 10 часова, након одржане литургије у Храму Преображења Господњег. На турниру је укупно учествовало 7 екипа. Цео турнир је протекао у спортској и фер плеј атмосфери. Прво место је освојила екипа Храм Ужице. Они су турнир завршили без пораза. Друго место су освојила је екипа Новатекс, док је на трећем месту била екипа Радоиња.

Након завршетка турнира победничка екипа одиграла је ревијални меч са екипом нашег познатог певача Слобе Радановића. При убедљивом вођству екипе Храм Ужице, меч је при самом крају прекинула киша.

На самом турниру смо уз помоћ котизација за учешћа на турниру и осталих индивидуалних донација успели да сакупимо 46.270 динара. Док смо пре турнира, уз помоћ спонзорства фирми, за акцију помоћи четворочланој породици Радевић из сјеничког засеока Вишњева успели да сакупимо 60.000 динара, што на крају даје укупну цифру од 106.270 динара.

Спонзори:

  1. Новатекс
  2. Bakalovina House – Мирко Лековић

На самом крају, желимо да се захвалимо свима који су својим доприносом омогућили одржавање турнира, као и онима који су својим присуством допринели успешности акције. Посебну захвалност дугујемо Бошку Лековићу, иницијатору овог скупа и људима из Етно Села Вранеша који су раширених руку прихватили Бошков предлог за одржавање турнира.