Одржана 4. палачинка журка у Цириху

У суботу 21. маја у Уштеру одржано је четврто по реду вече донаторских палачинки у организацији СЗС Швајцарска и КУД-а Никола Тесла из Уштера.  Уз присуство више од 50 људи било је лепо бити део овог пројекта непрестално су се пекле палачинке, ђускало се, играо се шах и карте а за најхрабрије биле су ту и караоке па су се неки опробали по први пут и са микрофоном у руци. Уз сву ову песму и игру прикупљено је 690 франака што даје још већи ужитак овом догађају (200 франака донација наших пријатеља Николе и Милице Ћесаровић који су били спречени да присуствују овом приликом им се захвањујемо). Овом приликом желели би да се захвалимо свим гостима који су увеличали ово донаторско вече и такође свима онима коју су помогли у организацији а то су: Маја Јовановић – главни организатор Сузана Ашанин – мајстор на тигању Светлана Ашанин – декорација и благајник Дарко Секулић из Норвешке који нам је послао материјал за декорацију  Кокан Ђорђевић – караоке КУД Никола Тесла – простор и жива музика.   Подели:deljenja

У суботу 21. маја у Уштеру одржано је четврто по реду вече донаторских палачинки у организацији СЗС Швајцарска и КУД-а Никола Тесла из Уштера.  Уз присуство више од 50 људи било је лепо бити део овог пројекта непрестално су се пекле палачинке, ђускало се, играо се шах и карте а за најхрабрије биле су ту и караоке па су се неки опробали по први пут и са микрофоном у руци. Уз сву ову песму и игру прикупљено је 690 франака што даје још већи ужитак овом догађају (200 франака донација наших пријатеља Николе и Милице Ћесаровић који су били спречени да присуствују овом приликом им се захвањујемо).

Овом приликом желели би да се захвалимо свим гостима који су увеличали ово донаторско вече и такође свима онима коју су помогли у организацији а то су:

  • Маја Јовановић – главни организатор
  • Сузана Ашанин – мајстор на тигању
  • Светлана Ашанин – декорација и благајник
  • Дарко Секулић из Норвешке који нам је послао материјал за декорацију 
  • Кокан Ђорђевић – караоке КУД Никола Тесла – простор и жива музика.