Одржана друга Шетња из блока на Фрушкој Гори

Друга Шетња из блока на Фрушкој Гори успешно је одржана у недељу 15. маја. Хуманитарна организација Срби за Србе окупила је 252 учесника који су се одазвали позиву и својим новчаним прилозима прикупили 96.880 динара која ће бити усмерена за помоћ породици Бањаш из Добрице код Алибунара.

Од 11 часова почело је окупљање на Иришком венцу, код споменика Људском немару, а након пријављивања свих учесника шетња је кренула. Дугачка колона, прелепа Фрушка Гора, позитивна енергија, песма, дечија граја оплеменила је сваког учесника хуманитарне шетње.

Дужина стазе била је око 13 километара, а обишли смо бајковито Лединачко језеро и уживали у прелепом погледу. Након паузе код извора Звечан, наставили смо шетњу до циља.

Захваљујемо се на великој подршци ГСПНС, који су бесплатним уступањем свог возила омогућили да имамо организован превоз из Новог Сада до Иришког Венца, као и води Врњци који су нам обезбедили воду.

Радује нас чињеница да се овако велики број учесника окупио на, како многи кажу, најлепшем хуманитарном догађају ХО Срби за Србе. Велику захвалност дугујемо свим учесницима који су својим присуством увеличали другу Шетњу из блока на Фрушкој Гори.

Ово је само један од хуманитарних догађаја у склопу пројекта Тројка из блока, па позивамо све да наставе да нас прате и подржавају!