Одржана промоција часописа

У суботу, 9. априла 2011. године, одржана је у Инсбруку промоција часописа „СПОЈИ!“ у организацији покретача часописа – Српске Православне Омладине Инсбрук – СПО(Ј)И. Промоција првог српског омладинског часописа на тлу Аустрије започета је интонирањем химне „Боже правде“ и заједничком молитвом „Оче наш“, а затим су излагачи, чланови управног одбора СПО(Ј)И, упознали присутне госте зашто уопште покрећу часопис, који је назив часописа и који су најважнији детаљи и садржај првог броја часописа, који излази 17. априла 2011. године о празнику Цвети. Више информација и детаљан извештај са промоције часописа можете пронаћи на интернет презентацији Омладинског удружења СПО(Ј)И односно путем видео записа са промотивне вечери у Инсбруку. Чланови Хуманитарне организације „Срби за Србе“ у Аустрији подржали су часопис наше братске организације писањем чланака и финансирањем 75 примерака часописа, од чије ће продаје целокупан приход бити прослеђен вишедетним српским породицама у оквиру наших редовних хуманитарних акција. Подели:0share

У суботу, 9. априла 2011. године, одржана је у Инсбруку промоција часописа „СПОЈИ!“ у организацији покретача часописа – Српске Православне Омладине Инсбрук – СПО(Ј)И. Промоција првог српског омладинског часописа на тлу Аустрије започета је интонирањем химне „Боже правде“ и заједничком молитвом „Оче наш“, а затим су излагачи, чланови управног одбора СПО(Ј)И, упознали присутне госте зашто уопште покрећу часопис, који је назив часописа и који су најважнији детаљи и садржај првог броја часописа, који излази 17. априла 2011. године о празнику Цвети.

Више информација и детаљан извештај са промоције часописа можете пронаћи на интернет презентацији Омладинског удружења СПО(Ј)И односно путем видео записа са промотивне вечери у Инсбруку.

Чланови Хуманитарне организације „Срби за Србе“ у Аустрији подржали су часопис наше братске организације писањем чланака и финансирањем 75 примерака часописа, од чије ће продаје целокупан приход бити прослеђен вишедетним српским породицама у оквиру наших редовних хуманитарних акција.