Одржана шеста Тројка из блока у Аделејду у склопу турнира „3 на 3”!

Упркос великом отказивању због Ковида, успешно је одржана Тројка из блока у склопу шестог турнира 3 на 3 19. марта!Као и претходних година и ове године велику помоћ смо добили од Црквено-школске општине Свети Сава и председника Предрага Драче, који су и поред организације били спонзори главне награде турнира. Овом приликом прикупили смо 188.604 динара које као и у многобројним претходним хуманитарним акцијама, шаљемо нашим великим пријатељима и борцима за удобнији и пристојнији живот најугроженијим српским породицама, како у Србији, тако и у осталим земљама региона, Хуманитарној Организацији СРБИ ЗА СРБЕ.

Велико хвала главним спонзорима турнира на њиховим хуманим донацијама:

Овим путем се захваљујемо и свим осталим волонтерима и помагачима овог турнира:
  • КК Шмекерима,
  • КК Београду,
  • особљу,
  • домаћицама,
  • фотографу Shunje Mali

Током турнира имали смо прилику присуствовати узбудљивим мечевима, квалитетним тимовима и индивидуалцима. Честитке свим учесницима на фер и коректној борби!

У финалу су се нашле екипе Црна Мамба и Кум Јокић, MVP турнира је Cameron McKinnon, победник у брзом шутирању тројки Марко Мишковић, а победници турнира су:
  1. Кум Јокић
  2. Црне Мамбе
  3. Балкан Експрес

ХВАЛА свим спонзорима и посетиоцима који су нам пружили огромну подршку. Наравно ХВАЛА свим учесницима турнира који су дали последњи атом снаге да би такмичење учинили неизвесним до саме завршнице! Деца су наша будућност!