Одржана шеста Тројка из блока у Аделејду у склопу турнира „3 на 3”!

Упркос великом отказивању због Ковида, успешно је одржана Тројка из блока у склопу шестог турнира 3 на 3 19. марта!Као и претходних година и ове године велику помоћ смо добили од Црквено-школске општине Свети Сава и председника Предрага Драче, који су и поред организације били спонзори главне награде турнира. Овом приликом прикупили смо 188.604 динара које као и у многобројним претходним хуманитарним акцијама, шаљемо нашим великим пријатељима и борцима за удобнији и пристојнији живот најугроженијим српским породицама, како у Србији, тако и у осталим земљама региона, Хуманитарној Организацији СРБИ ЗА СРБЕ. Велико хвала главним спонзорима турнира на њиховим хуманим донацијама:
Овим путем се захваљујемо и свим осталим волонтерима и помагачима овог турнира:
  • КК Шмекерима,
  • КК Београду,
  • особљу,
  • домаћицама,
  • фотографу Shunje Mali
Током турнира имали смо прилику присуствовати узбудљивим мечевима, квалитетним тимовима и индивидуалцима. Честитке свим учесницима на фер и коректној борби!
У финалу су се нашле екипе Црна Мамба и Кум Јокић, MVP турнира је Cameron McKinnon, победник у брзом шутирању тројки Марко Мишковић, а победници турнира су:
  1. Кум Јокић
  2. Црне Мамбе
  3. Балкан Експрес
ХВАЛА свим спонзорима и посетиоцима који су нам пружили огромну подршку. Наравно ХВАЛА свим учесницима турнира који су дали последњи атом снаге да би такмичење учинили неизвесним до саме завршнице! Деца су наша будућност!

Повезане вести

Коментари