Одржана „Тројка из блока“ у Бољевцу

2. август, дан Светог Пророка Илије, по трећи пут је био обележен у Бољевцу са спектаклом Тројка из блока. Тереном код паркића се тачно у 19 часова зачула химна Републике Србије Боже правде коју су поздравила 93 шутера и наши драги гости. Бољевачки тројкаши скупили су 19.560 динара, а још два поносна спонзора и чак 19 поносних спонзора допринели су да буде укупно скупљено 83.560 динара! Након два успешна турнира и две успешно завршене мисије помоћи социјално угроженим вишедетним породицама, Бољевац је поставио лични рекорд и по броју шутера и по броју поносних спонзора и донатора!

 Поздрав из Бољевца!

У организацији Спортског Савеза Општине Бољевац и Хуманитарне организације Срби за Србе биће спроведена још једна успешна акција у којој ће бити промењена будућност онима којим је то под хитно потребно. Тројка из блока је најбољи начин да се спроведе помоћ од дивног турнира до дивних осмеха помогнутих.

 Мали Станоје и велики фанови

На све успехе је окупљене Бољевчане подсетио Милош Симовић, портпарол Хуманитарне организације Срби за Србе. Потом се присутнима, спонзорима и донаторима, захвалио Стеван Драгојевић, један од организатора и представник Спортског Савеза Општине Бољевац, који је један од најзаслужнијих што се трећу годину заредом Тројка из блока организује у склопу баскет турнира 3х3.

 НЕМА ПРЕДАЈЕ: Драгојевић и Симовић

Невероватан рад и труд који улаже Стеван Драгојевић у кошарку, ове године доживео је круну – прво је као тренер првог тима КК Ртањ освојио првенство и изборио пласман у виши ранг, потом је на тренерском семинару у Београду добио признање за тренера године, а онда је синоћ освојио и турнир у баскету 3х3 и турнир Тројка из блока! Сребро је са кошем мање освојио Марјан Милошевић убацивши 16 тројки, а Милош Гоцић је са 15 погодака освојио бронзу!

 ТРОЈКА ИЗ БЛОКА – тим који не зна за пораз!

 Сребрни, златни и бронзани тројкаш из Бољевца

Још једном наш спортско-хуманитарни пројекат потврдио је да је у друштву шампиона! Наступали су на трећем турниру подно Ртња и водили програм наша браћа из ТХЦ Ла Фамилије, а помагао им је Пеђа Васић – мали Станоје. Трики је поново дочекан у Бољевцу као светска звезда, што и заслужује, а деца су му приредила велику част када су, као и прошле године, тражила да им се отписује на мајице и лопте!

Поносни спонзори који су подржали пројекат били су: СЗТР Амиго Бољевац и Лезетра д.о.о. по 10.000 динара, а поносни донатори: Лефтер д.о.о. Бор и ФПМ Агромех. АД Бољевац по 5.000 динара, СТР Радник Бољевац, Геодетски пројектни биро, Јаран аутомобили Бољевац и Нова алтернатива по 3.000 динара, АМШ Исток д.о.о. – 2.500 динара, СЗ Крин Бољевац, МЈ Гилеум д.o.o, Стефком д.о.о, Каменорезачка радња Гранит, ПВЦ 030 СЗ, Марија Траиловић и Кафе Мај плејс по 2.000 динара, Динамик – 1.500 дин. Уча, Хемико Плус, Радиша Д. и УР Имс Росе по 1.000 динара.

Добра, боља и на крају и најбоља Тројка подно магичне планине Ртња. Неговањем правих вредности и окупљањем људи око истих, наши турнири незадрживо освајају срца најмлађих, најстаријих, мама, тата, пријатеља, пролазника! И тако од блока, преко Ртња, па широм света! Погледајте део магије у сјајном видео прилогу у продукцији Спортског Савеза Бољевца.