Одржана „Тројка из блока” у Кладову

Дана, 31. јула на теренима ОШ ,,Вук Караџић” са почетком у 19 часова одржан је други спортско-хуманитарни турнир у брзом шутирању тројки у граду на Дунаву! Пријавило се 85 шутера, који су својим пријавама скупили 31.730 динара, а уз помоћ спонзора Мајтрендифоун који је подржао турнир са 12.000 динара и донатора СД Ђердап – 5.000 динара и СУР Зеро – 3.000 динара, скупљено је укупно 51.730 динара за помоћ вишедетним социјално угроженим породицама! Техничка подршка у Кладову стигла је од Туристичке организације Кладово, Радио клуба YU1KLD, Црвеног крста Кладово, Ватрогасне јединице Кладово и Мото клуба Кладово, чији су бајкери, њих преко 150, дошли пре почетка турнира и направили спектакл за памћење!

Милош Симовић испред Хуманитарне организације Срби за Србе и заменик председника општине, председник МЗ Гаги Новаковић поздравили су окупљене људе доброг срца, а турнир су свечаним шутирањем отворили председник општине Радисав Чучулановић, Трики и Пеђа Васић (популарни мали Станоје).

 Милош Симовић

 Трики, Пеђа, Анкл Џо, Марко Брканлић, Стефан ТХЦФ и другари

Прошле године смо у Кладову након изузетно успешног турнира помогли деветочлану породицу Николић, а ове године цео град се поново окупио да би поновио такав успех. Кроз Тројку из блока ујединиле су се све снаге свих генерација и свако је допринео од срца да се још једној породици промени будућност на боље!

Наступали су за све нас наша браћа из ТХЦ Ла Фамилије и млади репер и богослов Анкл Џо, док су Трики и млади глумац Пеђа Васић извели сваки своју тачку са којом су измамили осмехе свих присутних, Трики са акробацијама са лоптом, а Пеђа са кратком и духовитом имитацијом.

 Финалисти

Титулу најбољих кладовачких тројкаша са поносом носиће до следеће године Милош Крчмаревић који је освојио пехар и златну медаљу са 22 погођене тројке, сребрни тројкаш је Горан Петровић са 20 кошева, а бронзани  Немања Стефановић са 11 погодака!

 Победници и поносна мала власница пехара

 Поздрав из Кладова!