Одржана „Тројка из блока“ у Козарској Дубици

Четврти турнир у Републици Српској у јубиларној петој сезони  Tројке из блока одржан је 15. августа у Козарској Дубици и са 139 такмичара који су скупили 1.025 конвертибилних марака и 20 евра постао је апсолутни рекордер испред Пала, Бања Луке, Власенице и Требиња! Терени Спортског центра Козарска Дубица били су премали да приме све госте који су хтели да осете магију Тројке из блока! У славном граду хероја Милана Тепића чак 28 поносних спонзора, донатора и техничких и медисјких спонзора подржали су турнир и скупљено је укупно 3.145 конвертибилних марака!

На самом почетку првог спектакла у Дубици присутне је испред Хуманитарне организације Срби за Србе поздравио портпарол Милош Симовић, а затим су се редом обратили заменик начелника Општине Козарска Дубица Драган Јаћимовић и Арнел Несимовић – Карми, један од организатора турнира подно Козаре.

 Деца су наша будућност!

Наступали су на изузетно посећеном турниру наша браћа из ТХЦ Ла Фамилије, затим Карми и Бенџи, DMG и Чода који је посебно за ову прилику дошао из Лакташа. Магични двојац без кормилара Tрики и Мали Станоје одушевили су многобројну публику триковима са лоптом и добрим расположењем које су преносили на све!

 Мали Станоје и Трики

 Стефан и Боре

 Карми и Бенџи

Захваљујемо се свима који су допринели да оставимо још један турнир из снова, а посебно Марку, Кармију, Горану, Макију, Буви, Дарку, Рашићу и осталима из Дубице, као и Кошаркашком савезу Републике Српске и Општини Дубица. Изузетан је и списак поносних спонзора, донатора и техничких и медијских спонзора: Општина Козарска Дубица уплатила је 700 КМ, Ноћни клуб АБЦ и Дом здравља ,,Козма и Дамјан” по 150 КМ, Угоститељске услуге Обућина, Прима, Сумил д.о.о, Ђурђевић д.о.о, Лаунџ бар Маршал, АМД Козарска Дубица, Кафе бар Каструм, Биро Шведска, Збер банка и Месница Бекон по 100 КМ

Донатори су били Ратни ветерани и Етно ресторан ,,Стара чивија” са по 50 КМ и Кафе бар Домино са 20 КМ. Технички спонзори били су Фест фуд Силвестер, Рукометни клуб Козара, Кафе бар Зебрано, Рок бенд Жохари, Туристичка заједница Козарска Дубица, Пекара Марић и Кошаркашки савез Републике Српске, док је медијска подршка стигла од Центра за информисање и културу Козарске Дубице, Радио телевизије Козарска Дубица, Јавног сервиса РТРС, Радиа Феникс Козарска Дубица и портала Наш реп, наш град. Захваљујући младом фотографу Жељку Бошчанину имамо најквалитетније фотографије са турнира, а поред њега и Ибро-фото из Козарске Дубице је испратио турнир до самог краја са својим фотоапаратом.

  

Најбољи тројкаш био је Драган Пекић са 18 тројки, на другом месту била је Марија Палија са 17 погодака, која је освојила све симпатије публике и на трећем месту Мишо Дрљић са 16 убачених кошева.

Поздрав од најбољих тројкаша подно Козаре