Одржана „Тројка из блока“ у Крагујевцу

У суботу, 3. септембра у Великом парку у Крагујевцу одржан је четврти спортско-хуманитарни спектакл Тројка из блока. 83 шутера скупила су својим пријавама 19.980 динара, а уз помоћ три поносна спонзора и донатора скупљено је укупно 37.580 динара! Најбољи турнир у срцу Шумадије до сада, организовала је Хуманитарна организација Срби за Србе, уз помоћ Удружења Млади и Покрета чиста Србија. Сарадња која се одвија четврту годину за редом, још једном је загарантовала квалитет и успех турнира у брзом шутирању тројки. Много волонтера и драгих гостију уживали су уз диџејеве Мукија и Пају Коба33а, а такмичење је потрајало до касно увече. Од најмлађих, до најстаријих, сви су уживали гледајући безброј тројки, и свима је срце било пуно јер знају да су део мисије помоћи социјално угроженим породицама!

 Поздрав из Крагујевца!

 Александар, Кристина и Милош

Када се зачула химна Републике Србије Боже правде, турнир је и званично почео. Милош Симовић је поздравио окупљене и препустио микрофон Кристини Котурановић и Александру Алексићу који су водили програм. Тројкаши су кренули у акцију и Велики парк је оживео звуцима пиштаљке, лупањем лопти и квалитетном музиком. Навијало се са пуних трибина, и бодрили су се шутери, а на паузи су наступили крагујевачки репери Куба и Пабло.

 Паја Коба33 првом тројком отвара турнир

 Најмлађи такмичар Димитрије

Поносни спонзори који су подржали турнир у Крагујевцу су Палачинкарница Перон и Вочаут секјурити са по 7.000 динара, а поносни донатор са 3.600 динара и подршка на турниру била је навијачка група Црвени ђаволи. КК Раднички и клуб америчког фудбала Вајлд боар такође су били подршка четвртом турниру у Крагујевцу, и свако је на свој начин допринео новом успеху.

 Куба, Пабло и диџеј Муки

Титулу најбољих тројкаша града Крагујевца са поносом ће до следеће године носити Лука Урошевић (злато), Богдан Јовановић (сребро) и Милош Васић (бронза). Честитамо шампионима! Честитке и захвалност иду и свима који су подржали наш пројекат, посебно Удружењу Млади и Покрету чиста Србија, који су својим залагањем и армијом волонтера у највећој мери реализовали и овај турнир.

 Димитрије, Богдан, Лука и Милош – четири шампиона четвртог турнира у Крагујевцу!