07. маја 2016.

Одржана „Тројка из блока" у Краљеву

Одржана „Тројка из блока
Други дан Васкрса, Васкршњи Понедељак, другу годину за редом, резервисан је био за турнир Тројка из блока у Краљеву! 2. маја у 14 часова, у старој Хали спортова, упркос киши и невремену, окупили су се људи добре воље да још једном васкрсну веру у доброчинство и братољубље! Након успеха од прошле године, највећи хуманитарни спектакл вратио се у град који је показао да, поред краљевског имена, има и краљевско срце – 127 такмичара и један поносни спонзор, дискотека Уно моменто (7.000 динара), допринели су да буде скупљено 41.510 динара! Краљево наставља светлу традицију хуманости, спорта и забаве!

Велико интересовање Краљевчана за турнир дошло је до врхунца на самом терену. Преко три стотине људи дошло је да ужива у спектаклу који већ пет година спроводи хуманитарну мисију изградње и реновирања купатила. Туристичка организација Града Краљева уступила је звучнике за потребе турнира, а њих је на најбољи начин искористио диџеј Дркси, заједно са великим пријатељем турнира репером и богословом Анкл ЏоомКарате клуб Кинг и Крав Мага Глобал тим демонстрирали су борилачке вештине у паузи, и то је њихова велика подршка другу годину заредом. РК Слога и КК Плеј дошли су са својим питомцима и још једном показали истински спортски дух!

Најбољи међу најбољим краљевачким тројкашима били су Димитрије Драгићевић са 29 тројки, Зоран Ђикић са 20 тројки и десетогодишњи Војин Цветановски са 15 тројки. Симболична одличја и пехар за победника награда су за све људе који су узели учешће у турниру, у турниру у коме су највећи победници деца из социјално угрожених породица којима следи прикупљена помоћ. Хуманост, спорт и забава три су дела магије Тројке из блока, највећег пројекта Хуманитарне организације Срби за Србе. Хвала свим добрим људима града Краљева који су заједно допринели овом изузетно успешном турниру.

 Финалисти турнира

 Сребро, злато и бронза

Краљевски град прославио је још једном своју доброту! И догодине ћемо славити Васкрс на обали Ибра! Краљевски пример свима, како се живи хуманост, спорт и забава!

Буди и ти део Тројке из блока!

Повезане вести

Коментари