31. маја 2016.

Одржана „Тројка из блока" у Нишу

Одржана „Тројка из блока
Трећи турнир Тројка из блока у Нишу одржан је 22. маја, а овог пута 117 шутера и три поносна спонзораскупили су 51.130 динара за светлију будућност њихових комшија! 25.130 динара скупљено је од пријава такмичара, а Скајхостинг, Кафана Галија и 1х2 Барбар спонзорисали су пројекат са 26.000 динара! На овај начин, Нишлије су још једном показале да их не оставља равнодушним нечија мука, већ напротив – окупља их у решавању проблема! Велика посета је оставила потпун утисак, а посебно зато што се још једном ујединила и урбана музичка сцена из Ниша пред својом хуманом публиком.

Наступали су са ТХЦ Ла Фамилијом, Фурио Ђунта, Мали Мире, Демонио и Анкл Џо, а турнир је својим певачким умећем и свечаним извођењем химне Републике Србије отворио Тодор Китановић, ученик ОШ ,,Свети Сава”, која је опет била домаћин спортско-хуманитарног пројекта Тројка из блока.

О породици Стевановић већ смо писали на сајту Тројка из блока и сада чекамо да завршимо започето и да објавимо свима нови успех у Нишу. Хуманитарна организација Срби за Србе и Удружење младих ОРНАС из Ниша настављају да помажу вишедетне социјално угрожене породице у Нишу и нишкој области, и посебно се захваљују свима који су помогли свих ових година и који су омогућили да и овај турнир прође у најбољем реду. То су наши поносни спонзори, наши такмичари, волонтери и наши навијачи који прате турнире из целог света!

 Поздрав за све тројкаше од Стефана ТХЦФ!

 Лепоте нишке Тројке из блока

Најбољи међу нишлијским тројкашима били су Бошко Беговић са 29 кошева и заслуженом златном медаљом и пехаром Тројка из блока, Никола Маринковић који је изборио сребро са два коша мање и Игор Јоцић са 16 кошева и бронзаном медаљом.

 Сребро, злато и бронза из Ниша

Стотине тројки летеле су за нове кошнице породице Стојановић и сада смо сви заједно много ближи племенитом циљу – Тројка из блока још једном враћа наду у боље сутра наше деце, јер – ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ! 

Повезане вести

Коментари