Одржана Тројка из блока у Обреновцу

Шеста сезона спортско-хуманитарног пројекта Тројка из блока у Србији почела је у Обреновцу, у суботу 22. априла. Обреновчани су се окупили на популарним отвореним кошаркашким теренима преко пута Спортско-културног центра и показали породици Миловановић да нису сами! Обреновац брине за своје социјално угрожене комшије – скупљено је 20.660 динара од пријава тројкаша, а са спонзорским уплатама у износу од 145.000 динара прикупљено је укупно 285.660 динара за бољу будућност петоро малих Миловановића! Поносни спонзори турнира били су: Пекара Код Жике, Дунав осигурање, Пекара Пире, Пекара Божур, Пекара СашаMiša-Jell д.о.о, С-маркет, AirSoft Team, Ауто школа ,,Бане” и брат Никола Поповић Поп. Веома важни за успех турнира били су и наши поносни технички спонзори – Кафић ,,Код Даче”, брза храна ,,Пјаф” и Пицерија Маратонци, а спортска подршка и домаћин био је КК Раднички Обреновац!

Велика победа Обреновца и Хуманитарне организације Срби за Србе – цео град се ујединио у спорту и хуманости и кроз добру забаву и такмичење у тројкама помогао своје угрожене комшије! Преко 300 драгих гостију на турниру и 82 шутера показали су Миловановићима да нису сами и да неко брине о њима!

 Пријавом за такмичење помажете угрожене породице

Такмичење у тројкама привукло је велики број деце, па је кошаркашки терен постао прави симбол радости и среће, док су летеле лопте и док су се мешали смех и музика! Са нама су се дружили најмлађи и најстарији Обреновчани и заједно су оестили магију Тројке из блока, која не зна за разлике, границе и правила – такмичење је намештено да победе социјално угрожене породице! Са нама на терену били су и наши медијски спонзори Локалне новине Обреновац који су, поред сјајних фотографија направили и врло детаљну репортажу о другом турниру у Обреновцу:

 Један од најмлађих шутера

Драги гости и пријатељи Тројке из блока који су се дружили са нама на првом турниру били су Трики, Газда Паја, Пеђа Васић – Мали Станоје и Ван и Жози из реп колектива ЛТДФМ! Наш диск џокеј који нас је забављао пуштајући нам ванвременске хитове домаћег репа био је брат Жози Жо ЛТДФМ, а Газда Паја, Ван и Жози су и реповали неке од својих песама. Трики је оставио без даха све госте на турниру, а Мали Станоје се дружио са тројкашима и, као и увек, све орасположио са својим хумором и ведрим духом.

 Трики и његова екипа

Шампиони на другом турниру у Обреновцу били су Александар Петровић са 18 кошева и освојеним пехаром Тројка из блока, Илија Кљасић са 15 погодака и сјајним сребром, и Филип Глишић који је освојио бронзу погодивши 14 тројки. Честитамо набољим тројкашима, и честитамо свим Обреновчанима који су заједно допринели једној много већој победи – бољој будућности за породицу Миловановић!

 Финалисти првог турнира 2017.

 Први шампиони шесте сезоне!

Шеста сезона турнира који мења свет на боље у Србији је почела! Боримо се кошарком против сиромаштва!

БУДИТЕ И ВИ ДЕО ТРОЈКЕ ИЗ БЛОКА!