20. августа 2016.

Одржана „Тројка из блока" у Пироту

Одржана „Тројка из блока
Први турнир Тројка из блока у Пироту одржан је 30. јула на Омладинском стадиону у оквиру Пиротског културног лета и окупио је много добрих људи од којих су се њих 60 одлучили да се опробају у брзом шутирању тројки, а од њихових котизација скупљено је 18.890 динара! Уз помоћ поносног спонзора Града Пирота и Дома културе Пирот и ЈП Водовод и канализација Пирот који су донирали по 25.000 динара скупљено је укупно 43.890 динара за помоћ породици Јуришић из села Сопот крај Пирота!

Хуманитарна организација Срби за Србе и Удружење грађана Лека захваљују свим људима добре воље из Пирота који су подржали први спектакл Тројка из блока у њиховом граду! Техничка подршка првом турниру стигла је од Архијерејског намесништва Пирот, ОШ „Душан Радовић“, ОШ „Вук Караџић“ и Центра за социјални рад за Општину Пирот који су нам помогли при проналажењу породица са четворо и више деце, а Град Пирот је подржао организацију и реализацију турнира са 25.000 динара.

Спортски центар Пирот је уступио терен за одржавање турнира, а омладинци КК Пирота били су волонтери за сакупљање лопти. Организовано су учествовали на турниру Пиргос и чланови КК Пирот и ЖКК Гимназијалац.

За добру забаву била је задужена ТХЦ Ла Фамилија, а музички програм су нам свим срцем незаборавно приредили Анкл Џо и локални реп састав Параноја! Са нама су се дружили најбољи европски кошаркашки фристајлер Трики и популарни Мали Станоје, кога памтимо по незаборавној улози у филму ,,Монтевидео, Бог те видео!”.

 Фамилија у елементу док Трики одмара

 Параноја

 Мали Станоје

Најбољи пиротски тројкаши постали су Иван Манчић са 16 кошева, Младен Анђелковић са 13 и Андрија Голубовић са кошем мање! Највећи победници турнира у Пироту биће четворо деце породице Јуришић којима ћемо помоћи средствима прикупљеним на Омладинском стадиону. Будите и ви део Тројке из блока!

 Бронза, злато и сребро

Повезане вести

Коментари