Одржана „Тројка из блока“ у Власеници

Други турнир Тројка из блока у Републици Српској у јубиларној петој сезони одржан је 16. јула у Власеници, а свечано је отворен у 18 часова химном Републике Српске ,,Моја република”! Хала средњошколског центра ,,Милорад Влачић” примила је много гостију, од којих се 70 одлучило да учествује у такмичењу и својим прилозима помогне вишедетне социјално угрожене породице, вредном помоћи од 500 конвертибилних марака, 10 евра и 1.700 динара! Уз помоћ девет поносних спонзора, донатора и техничких спонзора и са две хуманитарне журке, Власеница је скупила укупно 1.303 конвертибилне марке, 10 евра и 1.700 динара! Браво за мали град великог срца!

Милош Симовић испред Хуманитарне организације Срби за Србе поздравио је препуне трибине хале, а одмах након њега, наступила је Светосавска омладинска заједница и то КУД ,,Свети Сава” који су, на радост свих гостију, одиграли незабораван Моравац и Чачак.

За комплетан музички програм побринуо се Сале Л из ТХЦ Ла Фамилије и управо је овај спој традиционалног и модерног једна од оригиналних вредности Тројке из блока! Смењивали су се на линији за три поена најбољи шутери у овом делу Републике Српске и свима су нам приредили спектакл за памћење! Сви у Власеници знали су за турнир, пошто су га најавили са једном хуманитарном журком, а затворили са другом. На тај начин, међу људима је, и ван терена, заживела идеја – НЕМА ПРЕДАЈЕ! ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ!

Поносни спонзори који су подржали први турнир у Власеници били су:

  • Алумил са 150 КМ,
  • Општина Власеница 100 KM
  • Панос д.о.о 100 KM
  • Моцарт кафе 100 KM
  • Анита Копривица 100 КМ.

Поносни донатори били су:

  • Унион боје и лакови са 50 КМ
  • Марко Нинић са 20 КМ.

Технички спонзор турнира био је:

  • АЦ Дошић д.о.о.

На паузи пре самог финала, поново нас је одушевио КУД ,,Свети Сава”, овог пута са Народним играма из Семберије! Најбољи у игри брзпг шутирања тројки били су Ђорђе Пантић са 17 погођених, затим Жељко Вучиновић са 15 кошева и Душан Максимовић са 12 убачених тројки.

 Будите и ви део ТРОЈКЕ ИЗ БЛОКА!