Одржана Тројка из блока у Земуну

Други турнир у шестој сезони, а трећи турнир у Земуну, одржан је у недељу 23. априла – и убедљиво је најбољи до сада, прави спектакл на теренима КК Младост, стотине Земунаца и 82 шутера скупили су 48.860 динара и 15 евра за социјално угрожене комшије! Уз велику подршку поносних спонзора и донација скупљених на Хуманитарном триталону Земун је још једном показао да има велико срце – укупно је прикупљено 140.320 динара и 15 евра! Велика помоћ за велику мисију Тројка из блока! Подршка навијача ФК Земун – Таурунум Бојс 1987 – допринела је у највећој мери спектаклу у срцу Земуна! Док је легендарна реп група C-YA отварала турнир са својим хитовима, Таурунум момци спремили су прави сценски наступ са кореографијом и светлосним ефектима које су загрејале прохладно недељно поподне.

Иако су се борили киша и сунце, ветар и хладноћа – Земун је одговорио свим снагама, од најмлађих до најстаријих, од породица, до породица навијача, од искусних тројкаша, до шампиона хуманости, који су су само долазили да баце тројку и помогну угрожене породице. Диџеј Коба33, светски познати каскадер Урош Уки Ћертић, репер Day-Who, Наш реп и наш град, неки су од великих пријатеља Тројке из блока који су се дружили са нама у Земуну.

 С-YA са подмладком

Аги паста је спремала најбоље пасте у граду за наше драге госте, Ледени Квас се могао попити за симболичан прилог у кутији, а у бутику Хуманитарне организације Срби за Србе могле су се пронаћи све ствари из богате понуде! Било куда – иста идеја свуда – СРБИ ЗА СРБЕ – од Обреновца, преко Земуна, до Браће Јерковића – три турнира за само недељу дана најављују нову велику сезону Тројка из блока! Уједињени се боримо за бољу будућност социјално угрожених породица!

Поносни спонзори који су подржали трећи турнир у Земуну и који већ три године раде за бољитак породица из свог комшилука:

 • Кафе Пикадо Семлин Бар
 • Либерти трговина
 • Моделиа
 • Никола промет
 • Студио Ромб
 • Роштиљ Кале
 • Кафе Статус
 • Connect sped ZIS Company
 • Интернет радио Ведро
 • Пројектни биро
 • Design Elping д.о.о.

Технички спонзор:

Caffe Globus I&J

Велики спортски пријатељ из Земуна – КК Младост, домаћински је дочекао турнир, већ другу годину за редом. Поносни пријатељи турнира који су са нама стартовали шесту сезону подржали су и турнир у Земуну:

Најбољи тројкаш у Земуну био је Игор Спасојевић, који је освојио пехар Тројка из блока и златну медаљу. Друго место био је наш дугогодишњи волонтер Никола Мирковић, а треће место освојио је Александар Зечевић. Шампиони трећег турнира у Земуну знају да су прави шампиони породице којима помажемо! Земун је показао да му је стало!

 Финалисти

 Златни тројкаш Земуна

 Сребрни Никола

 Земунска бронза – СРБИ ЗА СРБЕ

БУДИТЕ И ВИ ДЕО ТРОЈКЕ ИЗ БЛОКА!