Одржана велика журка СЗС у Цириху

У петак 4. Марта 2011 у Циришком клубу „JIL“ одржана је прва по реду хуманитарна журка „Dance for Balkan“ у организацији нашег огранка који делује на простору Швајцарске! За добаро расположење били су задужени „DJ Mlađa“ из Цириха и „DJ Groover“ са Новосадског радија АС уз изненађење вечери које су приредили момци и девојке из куд-а Никола Тесла из Уштера! На самом уласку у клуб гости су како и доликује послужени домаћом ракијом коју су нам даровали пријатељи организације, током вечери смењивали су се звуци музике коју су пуштали Млађа и Грувер а праву ерупцију одушевљења изазвали су фолклораши када су уз пратњу бубња и ди-џејева запевали етно песме са наших простора!

 По ранијем договору сав приход од улазница прослеђен је нашој организацији, укупно су продате 164 улазнице по цени од 20 франака тако да је укупан приход од улазница 3.280 франака. Од укупне суме која је добијена продајом улазница (3280 фр.) одбијају се трошкови организације који износе 1.570 франака тако да је укупна зарада која ће бити уплаћена организацији 1.710 франака.Трошкови:

  • ДЈ Млађа 500фр.
  • ДЈ Грувер 400фр.
  • авионска карта за ДЈ Грувера 250фр.
  • техничар за расвету 200фр.
  • флајери и плакати 100фр.
  • чашице за ракију 45фр.
  • каса 20фр.
  • остали трошкови 55фр.

Након што су поједини медији објавили најаву за наш догађај јавила нам се госпођа Лејла која је на адресу Џил-а упутила донацију од 200 франака коју придодајемо горе прикупљеној суму и захваљујемо се госпођи Лејли на поверењу које нам је указала и донацији коју је упутила! Иако релативно мали број људи који је посетио журку сматрамо ово позитивним и успешним „пробијањем леда“ и надамо се да ће на следећој журци бити неупоредиво већи број посетилаца и да ће ово постати једна од редовних активности наше организације. Захваљујемо се овом приликом господину Угљеши власнику JIL-a, Груверу, Млађи, члановима КУД-а „Никола Тесла“, особљу дискотеке као и свим члановима и пријатељима наше организације који су помогли у организовању овог догађаја и заказујемо ново дружење 1. Јула 2011 године када ће бити одржана наша следећа журка!

ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ!!!