Одржане Палачинке из блока у Добоју

У недељу, 9. маја, успјешно је реализована хуманитарна акција Палачинке из блока. Овај догађај одржан је у дворишту цркве Светог Василија Острошког у насељу  Усора. Уз помоћ чланова, волонтера хуманитарне организације Срби за Србе, усорске парохије, свих пријатеља организације и присутних успјешно је сакупљено 2167,25 КМ.
Након Свете литургије, сви присутни могли су да уживају у пријатној атмосфери уз палачинке и сок које су спремали чланови организације.
Хуманитарна организација Срби за Србе покренула је од 1. јануара 2018. године свој хуманитарни број 17763 у Републици Српској и Федерацији Босне и Херцеговине. Позивом из фиксне или мобилне мреже на хуманитарни број 17763 донатори прилажу 2 конвертабилне марке за помоћ социјално угроженим и вишечланим породицама на простору Републике Српске и Федерације Босне и Херцеговине,осим тога финансијска средства можете уплатити путем рачуна отвореног у НЛБ банци број  56201281300241-58 (уз  напомену за породицу Кокић).
Још једном се захваљујемо пријатељима, усорској парохији  и свима који су дали свој допринос у реализовању овог догађаја. Позивамо све људе који живе у Добоју и околини да и даље прате наш рад јер нас до краја године очекују нови догађаји у склопу пројекта Тројка из блока.

Повезане вести

Коментари