29. јула 2016.

Одржане „Тројке из блока" у Банату

Одржане „Тројке из блока
Викенд Тројке из блока у Банату одржао се од 8. до 10. јула, започео је у Панчеву, па се наставио у Банатском Новом Селу и Банатском Карловцу. Две репризе, у Панчеву и Карловцу, и премијера у Банатском Новом Селу оставиле су сјајан утисак у сунчаном Банату, и настављају да шире магију Тројке из блока у једном од најлепших и најпитомијх делова Србије! 9. јула на терену ОШ ,,Жарко Зрењанин” у Банатаском Новом Селу, тачно у 18 часова зачула се химна Републике Србије која је најавила 47 шутера великог срца! Они су својим пријавама скупили 10.730 динара, а уз помоћ 10 поносних спонзора и донатора скупљено је укупно 72.730 динара!

На самом почетку окупљенима су се обратили Милош Симовић испред Хуманитарне организације Срби за Србе и Деспот Новаковић, један од организатора првог турнира у Банатском Новом Селу. Потом су микрофон преузели Боре и Стефан из ТХЦ Ла Фамилије који су још једном направили атмосферу за памћење! Ујак Ђорђе певао је на паузи, а Кик бокс клуб ,,Свети Цар Лазар” оставио је све без даха са атрактивним потезима ове племените борилачке вештине.

Момир Милаковић са 16 погодака постао је шампион Банатског Новог Села, одмах иза њега је сребрни Саша Радовић са 15 кошева, а бронзу је освојио Вук Поповић са 14 убачених тројки.

Шампиони хуманости из Банатског Новог Села су поносни спонзори Електро Јандрић са уплаћених 10.000 динара, Алтас са 8.000 динара, Печењара Шуша, Лимарска радионица Чивава, Кафе Бонапарта и Биртија бар са по 7.000 динара, затим поносни донатори АСМ Марчетић са 5.000 динара, Кафе Миленијум и господина Предраг Шкаљак са по 4.000 динара и Пећанац д.о.о. са 3.000 динара.

 Поздрав из Банатског Новог Села!

Викенд Тројке из блока у Банату настављен је у недељу, 10. јула када се по други пут одржао турнир у Банатском Карловцу. Питома варош која слави Светог Петра још једном је у свој богат петровдански програм прославе убацила и Тројку из блока! Празнична атмосфера по којој памтимо и турнир који је одржан прошле године, поновила се поново и и поново одушевила мештане и драге госте из околних места!

Прослављена је слава у духу љубави према ближњима и у најлепшем духу спорта, хуманости и забаве! 70 такмичара скупили су 16.200 динара, а стигла је и подршка од Општине Алибунар, која ће на сваки начин олакшати још једну мисију Тројке из блока у њиховом крају!

Најбољи тројкаши били су Давор Наранчић са 18 кошева, Милан Бјелић са 12 убачених тројки и дама која се као лавица са 11 погодака изборила за треће место и бронзану медаљу  – Неда Циврић.

Банатски Карловац још једном је препознао велику мисију Тројке из блока и подржао напоре Хуманитарне организације Срби за Србе који имају само једну идеју – ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ! Видимо се и догодине у Банату!

 Поздрав од најбољих тројкаша из Банатског Карловца!

Повезане вести

Коментари