Осмеси најмлађих Михајловића из Бојника обасјали су њихове нове собе!

Без купатила, са дотрајалом столаријом и покућством, живело је петоро малишана у селa Придворицa крај Бојника. Иако тешки услови живота утичу на одрастање деце, код најмлађих Михајловића током прве посете успели смо да видимо пуно осмеха и вере да ће ствари једног дана бити другачије.

 
Иконе које су некада обасјавале стару и нефункционалну кућу, сада зраче са потпуно белих зидова!
Тај дан управо је стигао! У потпуно измењеним условима породица нас дочекује, како ред налаже, хлебом и сољу.
Хуманитарна организација Срби за Србе породици Михаиловић доградила је две собе и купатило, постављен је кров и замењен на једном делу старог објекта. Вредност помоћи износи 3.344.253 динара.
Некад и сад
Подсетимо, отац Бојан, некада је радио при војсци у Панчеву, а сада ради као грађевински радник на ауто-путу Милош Велики па је често одсутан, обично по месец и по дана. Мајка Јелена Ценић некада је радила као шеф производње у хладњачи. Због проблема са штитном жлездом морала је да прекине са послом. Сада води бригу о Страхињи (14), Софији (13), Сари (12), Светлани (9) и Јулији (6). Такође, имала је операцију уха, па слабије чује, има хронични отитис.


Захвални смо Богу и свим људима доброг срца који су нам помогли да деца имају своје собе и све што им је потребно за нормално одрастање – рекао нам је отац Бојан.
Хуманитарна организација Срби за Србе захваљује се свим донаторима који су допринели успешној реализацији ове акције.
Рачуни и потврде финансиране помоћи