23. фебруара 2022.

Отворена продавница Хуманитарне организације Срби за Србе и у Нишу!

Дугогодишња жеља великог броја људи из Ниша да и у овом граду буде отворена продавница Хуманитарне организације Срби за Србе коначно је остварена! Уз велико присуство медија, волонтера и чланова, у току јучерашњег дана организовано је свечано отварање и освећење просторија.
Куповина ствари из продавнице само је један од начина пружања подршке нашем хуманитарном раду. Велику помоћ добили смо од људи из Ниша, који су исказали иницијативу да се овако нешто отвори у њиховом у граду, не само као бутик, него и место окупљања, где ће сви заинтересовани моћи да се упознају са радом организације – рекао је члан Управног одбора Милош Марковић.
Продавница Бастион, налази се недалеко од хале Чаир, у улици 9. бригаде 53 и радиће сваког радног дана од 11–18 ч, као и суботом од 12–17 ч. После Београда, Новог Сада, Приједора и Бањалуке, ово је пети град у коме је отворен хуманитарни бутик.
Организација Срби за Србе већ више од 12 година помаже угроженим вишечланим породицама у Нишу и околини, па је ово значајан корак напред и велики подстицај за још већи број хуманитарних активности на простору југоисточне Србије – рекао је члан Управног одбора Игор Стевановић Орељ.
Сва остварена добит од продаје производа биће уплаћивана на наше хуманитарне рачуне за помоћ угроженим породицама

Повезане вести

Коментари