Отворена сезона Пикадо турнира код Ћолета у Футогу

Са нестрпљењем смо сви ишчекивали недељу 1. март и одлазак у Футог у кафану Код Ћолета. Тражило се место више за све љубитеље пикада и добре забаве. Захваљујући великом броју учесника, гостију и пријатеља прикупљено је 33.860 динара.

Наши Петковићи су и овај пут показали своју срдачност и гостопримство и спремили разноврсне мезе за све. После дегустације сланих производа, засладили смо се и колачима јер наши Петковићи мисле о свему.

Играло се у паровима и игра је била динамична и помало напета, јер су Гоци и Лазо бранили титулу, али на крају пехар је отишао у Ветерник у руке вредног пара Марка и Милана који су дуго чекали овај тренутак.

Победници:

  1. Шавија и Јовић
  2. Гоци и Лазо 
  3. Јовица и Зоран

Још једном се захваљујемо нашим пријатељима из кафане Код Ћолета, породици Петковић, као и свим учесницима и гостима. Овим путем позивамо све добре људе из осталих градова да нам се прикључе и покрену неку овако сличну акцију у свом месту, и на тај начин дају свој допринос у нашој заједничкој борби за боље сутра најугроженијих српских породица које помажемо широм Србије и региона. ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ – НЕМА ПРЕДАЈЕ!