Палачинка викенд у САД

Дана, 4. и 5. фебруара 2012. године одржан је „Палачинка викенд“ у САД. Чланови Хуманитарне организације Срби за Србе из Чикага, заједно са пријатељима и донаторима из Канзас Ситија и Бостона, организовали су палачинка журке овог викенда и успели да прикупе укупно $ 1,320.50. Ова средства намењена су српској деци и породицама којима је помоћ преко потребна! Догађај у Бостону организовао је Иван Вранић заједно са својим пријатељима. План је да се у будућности организује што већи број хуманитарних догађаја, укључујући и добротворне спортске манифестације. У суботу, Иван и његови пријатељи успели су да прикупе  $ 200.У Канзас Ситију, Бошко Јовановић и његова породица организовали су у недељу Super Bowl Palacinka Party. Заједно са члановима породице, ради помоћи српској деци, прикупили су $ 110.Палачинка журка у Чикагу била је трећа журка ове врсте и најуспешнија до сад. Домаћини Јован и Наташа Перић организовали су изузетно пријатно вече уз палачинке, грицкалице и пиће. Било је и много нових гостију и донатора који су се, том приликом, детаљно упознали са радом Хуманитарне организације Срби за Србе. Многи одушевљени донатори су изразили заиста велико интересовање у помагању и планирању будућих догађаја.Нажалост, планиране палачинка журке у Кливленду и Сијетлу одложене су због породичних обавеза. Домаћини су обећали да ће да одрже догађаје веома ускоро. Ми с нестрпљењем очекујемо и те журке и надамо се да ће и оне добро проћи у веселом расположењу и пријатном друштву!Дакле, укупно је $ 1,320.50 прикупљено овог викенда! Ова средства ће у многоме помоћи нашој српској деци и породицама у невољи, тако да све вас, добре људе великог срца, саветујемо да организујете своје палачинка журке у свом родном граду. Не постоји лакши и пријатнији начин да се помогне! Подели:deljenja

Дана, 4. и 5. фебруара 2012. године одржан је „Палачинка викенд“ у САД. Чланови Хуманитарне организације Срби за Србе из Чикага, заједно са пријатељима и донаторима из Канзас Ситија и Бостона, организовали су палачинка журке овог викенда и успели да прикупе укупно $ 1,320.50. Ова средства намењена су српској деци и породицама којима је помоћ преко потребна! Догађај у Бостону организовао је Иван Вранић заједно са својим пријатељима.

План је да се у будућности организује што већи број хуманитарних догађаја, укључујући и добротворне спортске манифестације. У суботу, Иван и његови пријатељи успели су да прикупе  $ 200 Канзас Ситију, Бошко Јовановић и његова породица организовали су у недељу Super Bowl Palacinka Party. Заједно са члановима породице, ради помоћи српској деци, прикупили су $ 110.Палачинка журка у Чикагу била је трећа журка ове врсте и најуспешнија до сад. Домаћини Јован и Наташа Перић организовали су изузетно пријатно вече уз палачинке, грицкалице и пиће. Било је и много нових гостију и донатора који су се, том приликом, детаљно упознали са радом Хуманитарне организације Срби за Србе. Многи одушевљени донатори су изразили заиста велико интересовање у помагању и планирању будућих догађаја. Нажалост, планиране палачинка журке у Кливленду и Сијетлу одложене су због породичних обавеза. Домаћини су обећали да ће да одрже догађаје веома ускоро. Ми с нестрпљењем очекујемо и те журке и надамо се да ће и оне добро проћи у веселом расположењу и пријатном друштву!Дакле, укупно је $ 1,320.50 прикупљено овог викенда! Ова средства ће у многоме помоћи нашој српској деци и породицама у невољи, тако да све вас, добре људе великог срца, саветујемо да организујете своје палачинка журке у свом родном граду. Не постоји лакши и пријатнији начин да се помогне!