Пета Тројка из блока у Њујорку!

Срби за Србе у Америци после више од годину дана окупили су се и организовали 22. маја Тројку из блока у Њујорку! Ово је наш први хуманитарнир турнир у Америци у брзом шутирању тројки од како је почела пандемија вируса Ковид-19 и забране организовања догађаја. Пета Тројка по реду у граду Њујорку, одржана је и поред чињенице да су на снази и даље одређене мере превенције, али успели смо да одржимо догађај у Томпкинс парку и успешно прикупимо $4,116 за помоћ Српским породицама на Балкану!

И поред тога што се град Њујорк и његови становници тек сада ослобађају стега затварања проузрокованих пандемијом, срећни смо што можемо констатовати да се Српска заједница одазвала позиву, изашла у запаженом броју и подржала велики циљ. На крају учествовало је 35 такмичара који су се борили за жељену титулу првака Тројке из блока у Њујорку. Трећепласирани је био Лука Новаковић док га је за друго место за мало претекао сам члан СзС Звонко Илић из Бостона. Титула шампиона је коначно припала Владу Сатарићу који је надмашио све такмичаре.

Спонзори и донатори пете Тројке из блока у Њујорку:

  • ALV Consultants Inc
  • Ресторан Кафана
  • Пекара Pain D’ Avignon
  • Ресторан Milk&Flour
  • дистирибутери Balkan Wine Project

Упућујемо нашу најтоплију захвалност свим посетиоцима и учесницима, управи града Њујорка за градске паркове и рекреацију, која нам је омогућила да наставимо наш догађај у овом сјајном граду, спонзорима и пријатељима.  Једва чекамо да се вратимо следеће године, још већи и бољи!!!