Пети Пикадо из блока у Требињу

Пети Пикадо из блока одржан је у Требињу 22. јула. Након спектакуларног Синдикалног концерта из блока који су наши волонтери одржали у марту мјесецу ове године, наше младе снаге подно брда Леотара настављају са својим редовним активностима како би успјели да прикупе довољан број средстава да би помоћ дошла до великог броја породица које очекују помоћ наше организације.

Домаћин турнира је био кафе ТИНИ. Сјајно дружење, топло домаћинско гостопримство и добра забава и скупљених  660 КМ од догађаја шаљу једну здраву поруку да и даље свијест младих људи о организацији  оваквих догађаја постоји и да будући нараштаји нису изгубљени у овом дигиталном и отуђеном свијету гдје се јако мало времена посвјећује оним правим људским вриједностима.
Укупно 45 пријављених такмичара, шаљу снажну поруку да у Требињу химаност није заборављена. Поменућемо и момке који су имали највише спортске среће и умијећа са стријелицама:
  1. Бојан Деретић
  2. Бошко Радовић
  3. Александар Зечевић

Ми настављамо са нашом борбом за боље сутра свих социјално угрожених вишедјетних породица широм Херцеговине и Балкана! Хвала свима који су нас подржали и видимо се на неком новом догађају! НЕМА ПРЕДАЈЕ! Дјеца су наша будућност!