Пикадо и Бела у Тројци у Приједору

У Приједору се 14. децембра 2019. године одржао традиционално јак турнир у Бели и пикаду, у надалеко познатом крају Урије. Предивно јутро и феноменално расположење такмичара могло је наговјестити да ће турнир проћи веома добро. На турниру се скупило укупно 1.200,00 КМ донација!

За турнир у Бели се пријавило 16 екипа а за Пикадо преко 20 такмичара. Белу су лагано узели Немања и Душко из Брезичана. У финалу су узели Радета и Нексу без већих мука. Треће мјесто је припало Ганету и Кини, на опште одушевљење локалних посјетиоца кафе Тројке.

У међувремену је власник локала послужио све присутне са изврсном чорбом тако да су пуних стомака могли да наставе такмичење у својој дисциплини.

У веома интензивном турниру у пикаду златом се окитио Раде из древних Расаваца, легла талената кафанских дисциплина. Са сребром из беле Раде је апсолутни побједник вечери. Мирко Милуновић се морао задовољити сребром док је бронзу узео Давор Мастикоса.

Хвала свим учесницима турнира, свим гостима и навијачима као и власнику Кафе Тројка на уступању локала за одржавање турнира и за дугогодишњу подршку!

Дјеца су наша будућност!