Пикадо из блока други пут одржан у Бечу

У петак 13. децембра у Cafe 3 Nice дружили смо се по други пут ове године у Бечу како бисмо остварили још једну хуманитарну победу приликом чега је скупљено 280 евра. Учешће на самом турниру узело је 8 екипа и током неколико сати одмеравајући прецизност стрелица стигли смо и до борбе за медаље.

Пикадо игра 501 са дуплим излазом била је изазов који прије противника треба савладати. Треће мјесто освојила је екипа из Граца док је на другом била екипа већ позната од првог пикадо турнира као шампион истог звучног имена „Отац и син“. Син је морао да нађе замјенског играча, јер отац због пословних обавеза није успио да посјети турнир. Да ли је то разлог због ког екипа „Отац и син“ није одбранила титулу сазнаћемо на следећем пикадо дружењу, а у сваком случају заслужено прво мјесто припало је браћи из Бањалуке.

Победници:

  1. Бања Лука
  2. Отац и син
  3. Војвода Степа

Хвала свима који су посетили и подржали овај турнир, као и све друге турнире организоване у Бечу током ове године. Велику захвалност дугујемо и гостољубивом особљу локала Cafe 3 Nice који су увек спремни да нас угосте и уступе просторије у сврху хуманитарних дружења.