„Пикадо из блока” и на Дорћолу

Дана, 12. априла од 19 часова, у билијар клубу „Champions на Дорћолу, успешно је одржан турнир Пикада из блока. Уз помоћ пријатеља и волонтера организације, а за помоћ многочланим породицама, хумани Београђани сакупили су 7.400 динара, 200 CAD и 100 рубаља!

Захваљујући волонтерима и члановима Хуманитарне организације Срби за Србе, још један турнир је успешно одржан у Београду. Овога пута, најстарије насеље у нашем главном граду, било је домаћински расположено да прими све оне који имају велико срце и који желе да својим учешћем допринесу нашој хуманитарној мисији.

На самом турниру учествовала су 24 такмичара, која су показала да и те како брину о својим сиромашним сународницима, и да симболично говорећи „знају да погоде у центар” када је у питању борба против сиромаштва.

Комбинација спорта и хуманости дала је најбоље резултате, па је атмосфера на самом турниру била веома пријатна и опуштена!

У игри „301”, класичним системом елиминација, турнир је завршен након неколико сати веома интересанте и „напете” борбе.

Редослед победника је био следећи:

  1. Славољуб
  2. Шраф
  3. Лука

На крају, захваљујемо се свим такмичарима, волонтерима и пријатељима Хуманитарне организације Срби за Србе који су и на овај начин подржали рад наше организације. Посебно се захваљујемо власницима билијар клубa „Championsна уступању њихових просторија.