Пикадо из блока на Дедињу

Чаролија коју са собом носи Пикадо из блока, стигла је по први пут и на Дедиње.
Епицентар збивања овог хуманитарног догађаја био је Caffe bar Cheers, који је 7. априла поред великог броја гостију, пријатеља организације окупио и 38 учесника у надметању за титулу најбољег бацача хуманитарне стрелице. Сјајно недељно поподне у овом локалу испратио је велики број гостију, који су поред прилике за навијање и дружење, својим несебичним доприносом успели да овај догађај крунишу са прикупљеним новчаним средствима у износу од 37.690 динара, 20 € и 150 рубаља.

Након вишечасовне борбе за прва три места, добили смо победнике. Пехар и златна медаља засијала је у рукама Ђоке, сребро је отишло за Професора, а као трећепласирани и носилац бронзане медаље био је Дуле.

Захваљујемо се свим пријатељима, гостима и такмичарима који су својим доласком употпунили овај догађај, као и газди локала и запосленима Caffe bar Cheers на сјајном гостопримству и заједничкој борби са свима нама за социјално угоржене вишедетне породице.

Хуманитарна организација Срби за Србе магично привлачи велики број људи који верују у њихов рад и пожртвованост њиховог деловања који датира од 2005.године. За више информација о организцији, пројектима исте, као и могућности и жељи да нам се прикључите, можете испратити на нашем сајту.

Хуманитарна стрелица погођена у мету имала је јасну поруку- НЕМА ПРЕДАЈЕ!
ПОШАЉИ СМС НА 7763!