Пикадо из блока на Дорћолу

У петак 9. фебруара почела је нова сезона спортско-хуманитарног пројекта Тројка из блока у Србији. Одржан је први турнир Пикадо из блока у дорћолском пабу The Rolling Burrel Pub. 60 такмичара и много драгих гостију прикупили су укупно 28.170 динара за социјално угрожене породице!

У сјајној атмосфери започела је још једна година борбе против сиромаштва. Прошле године на истом месту смо се окупили и започели сезону која је оборила све рекорде. Овај турнир је прошао сјајно, изнад свих очекивања и ако се по јутру дан познаје спрема се још једна рекордна година. Хуманост, спорт и забава три су вредности пројекта Тројка из блока и све три су засијале пуним сјајем на првом београдском турниру у пикаду.

Хуманитарна организација Срби за Србе се захваљује свима који су одовојили време и дошли и увеличали отварање сезоне. Посебно хвала нашим пријатељима и техничким спонзорима из The Rolling Burrel Pub-a који се с нама већ дуго боре да сутра буде боље!

Након надметања од скоро четири сата добили смо четири уместо три победника. Наш брат из Котора Дачо је освојио сребрну медаљу, али је препустио то одличје Јеци која је освојила четврто место! Златно срце има Дачо, а златна срца имају и сви наши тројкаши!

ШАМПИОНИ:

  1. Старина Новак
  2. Јеца и Дачо
  3. Џони Матијашевић

Џони, Дачо, Јеца и Новак – честитамо!


Најмлађи такмичар и незванични шампион – Катарина

Од кошаркашке лопте до пикадо стрелице – од свега правимо бољу будућност наше деце! Борба за боље сутра је почела! Будите и ви део Тројке из блока!