Пикадо из блока на Вождовцу

У недељу 1. априла у Кафе бару Робин Худ на Вождовцу настављена је борба против сиромаштва! Пикадо из блока – уз помоћ 40 такмичара и много драгих гостију прикупљено је 11.500 динара и 100 долара за боље сутра!

Вождовчани су још једном надмашили себе – прикупљено је више средстава него на истом турниру прошле године. Тројка из блока у овом делу Београда ове године прикупљаће средства за породицу Иличић из Рипња. Мало речи, а пуно дела – то је идеја водиља Хуманитарне организације Срби за Србе, зато је и нова сезона Тројке из блока почела са мало приче, а много акције. Од кошаркашке лопте до пикадо стрелице – од свега правимо бољу будућност наше деце!

После дуге и фер борбе добили смо три шампиона у пикаду, али највећи победник турнира смо сви заједно због прикупљених средстава за социјално угрожене породице. Овде ћемо још једном подсјетити да је од почетка сезоне на Вождовцу већ одржана Журка из блока као и Промоција Тројке из блока, а следећа три дружења су заказана за викенд 21/22. априла. Играће се ПЕС из блока у суботу у Game Pub-y, Пикадо из блока у недељу у Пабу Република, а Фуца из блока играће се током целог викенда на теренима на којима ће бити одржан и главни турнир Тројка из блока. Такмичење у брзом шутирању тројки заказано је за недељу 29. април од 16 часова на теренима код ОШ ,,Змај Јова Јовановић”.

У одличној атмосфери у препуном локалу, борили смо се за много више од победничког пехара. Ипак, после добре спортске борбе, три шампиона понела су престижно одличје – медаље Тројка из блока и пехар за најбољег!

ШАМПИОНИ:

  1. Сале
  2. Милош М.
  3. Слађа

Шампиони турнира Пикадо из блока на Вождовцу

Посебно хвала нашем поносном техничком спонзору, компанији Crofnas који су обезбедили првокласне крофне које су се продавале у хуманитарне сврхе. За донацију у износу од 100 динара наши драги гости могли су да уживају у заиста посебним укусима крофне која је изгледала као кошаркашка лопта! Ово је уједно и најава нових активности које ћемо организовати под именом Крофна из блока.

Крофна из блока

Сезона 2018. донела је много освежавајућих промена, а тек је почела!

Пратите наш Календар догађаја и пронађите неки турнир у вашој близини, дођите, и постаните део мисије која већ седам година мења свет на боље!

БУДИТЕ И ВИ ДЕО ТРОЈКЕ ИЗ БЛОКА!