Пикадо из блока на Звездари

У недељу 10. Априла на Звездари у Сваштара концент бар са почетком у 18 часова одржан је хуманитарни турнир Пикадо из блока. У веома пријатној атмосфери и дружењу имали смо чак 58 пријављених такмичара, с тим што морамо да напоменемо већину људи која је донирала новац, а није учествовала. На самом турниру скупљена је цифра од чак 83.920 динара, која је уплаћена на рачун хуманитарне организације Срби за Србе.

Организатори турнира Милан и Данијела истичу да је ово била прва организација турнира за њих и да су веома поносни и срећни због ове цифре и великог одзива људи, јер знају да ће њихово мало некоме можда да улепша цео живот. Такође, захваљују се свима који су издвојили недељно поподне и одлучили да подрже хуманитарни турнир, домаћинима локала који су нас срдачно примили, и свим људима који су донирали новац, а нису могли да дођу на турнир.
У неизвјесној завршници победу су однели следећи учесници:
  1. Марко Сарић
  2. Никола Грдинић
  3. Гаврило Станковић

Поред пехара и медаља, такмичари су добили и мајице бренда Одежда и Логос.
Радује нас чињеница да, и поред свих актуелних невоља и дешавања која су захватила свет, и даље има људи који су жељни да помогну и да жртвују бар мали део себе за идеју коју има организација Срби за Србе. Свако добро, на многаја љета!