Пикадо из блока одржан у Бањалуци

Одржан је први Пикадо из блока у срцу Бањалуке! У Пабу Творница на Тргу Крајине, у недељу 25. фебруара, организован је први хуманитарни догађај који је отворио нову сезону пројекта Тројка из блока у Бањалуци. Уз помоћ 80 такмичара и много драгих гостију прикупљено је 855 КМ за боље сутра за социјално угрожене породице!

Главни град Српске Републике део је борбе против сиромаштва већ три године! Хуманост, спорт и забава три су вредности пројекта који мења свет на боље, а Бањалука је град који те вредности негује и подржава! Волонтери Хуманитарне организације Срби за Србе пробудили су град на Врбасу са два турнира у брзом шутирању тројки Тројка из блока 2016. и 2017. године и са још много хуманитарних догађаја. Од Котлићијаде преко неколико журки дошли смо и до пуног поготка – Пикадо из блока! Сјајна забава и сјајно дружење, са једним јасним циљем – помоћи онима којима је помоћ најпотребнија!

Екипа СРБИ ЗА СРБЕ стигла је из разних крајева – из Градишке, из Прњавора, из Мркоњић града… Идеја о уједињавању да бисмо помогли вишедетним социјално угроженим породицама привукла је много људи свих генерација. Посебно хвала вредним волонтерима који су изнели цео догађај. Захвалност дугујемо и поносним техничким и медијским спонзорима, на челу са Пабом Творница који су нам уступили простор за сјајан турнир у пикаду.

ТЕХНИЧКИ СПОНЗОРИ:

МЕДИЈСКИ СПОНЗОРИ:

Борба за престижно прво место у пикаду и за пехар Пикадо из блока трајала је до дубоко у ноћ. Велико интересовање за овај догађај напунило је локал и заиста су сви отишли кући као победници. Победници у једној великој борби против сиромаштва.

Шампиони турнира Пикадо из блока Бањалука:
  1. Јован Бајић
  2. Марко Кукобат
  3. Огњен Вукојевић


Најбољи у пикаду, Јован Бајић – честитамо!
Друго место – Марко Кукобат
Бронзани Огњен Вукојевић

Настављамо са активностима у главном граду Републике Српске! У плану је још много окупљања до централне манифестације – турнира Тројка из блока који је заказан за суботу 2. јуна! Бањалука жели да ове године врати рекорде! Сезона је тек почела!

БУДИТЕ И ВИ ДЕО ТРОЈКЕ ИЗ БЛОКА!