Пикадо из блока одржан у Бару

Нова сезона борбе против сиромаштва започела је и у Црној Гори! У среду 23. маја одржан је први Пикадо из блока! Код наших пријатеља у Snack Bar-у Атина, у срцу Бара, уз помоћ више од 30 такмичара и много више гостију прикупљено је 200 евра за боље сутра за социјално угрожене породице! Црна Гора део је мисије Тројка из блока већ три године, а сада је и Бар стао у ред градова који се боре за боље сутра!

Хуманост, спорт и забава три су вредности пројекта који мења свијет на боље, а Бар је град који те вредности негује и подржава! Пред нама је трећа сезона у Црној Гори у којој смо спремили много изненађења и различитих догађаја. Најављујемо први турнир у брзом шутирању тројки у Бару у понедељак 30. јула!

У одличној атмосфери у препуном локалу, борили смо се за много више од победничког пехара. Ипак, после добре спортске борбе, три шампиона понела су престижно одличје – медаље Тројка из блока и пехар за најбољег! Али једно је сигурно на свим такмичењима Тројка из блока – прави победници су породице које заједно помажемо! Апсолутно свако ко је учествовао и допринео још једној победи за боље сутра може с правом да се назове победник!

ПОЗДРАВ ИЗ БАРА!!!