„Пикадо из блока” стигао и у Ариље!

Дана, 29. априла од 18 часова, у пивници ММ”, успешно је одржан први турнир Пикада из блока у Ариљу. Уз помоћ пријатеља и волонтера организације, а за помоћ многочланим породицама, хумани становници Ариља сакупили су 51.430 динара!

Хуманитарни догађаји наше организације коначно су дошли и до Aриља! Захваљујући волонтерима Хуманитарне организације Срби за СрбеАриље се придружио великој породици градова који већ више од седам година праве незаборавну атмосферу, непролазне тренутке посвећености и позитивне енргије на свим хуманитарним догађајима који су под окриљем „Тројке из блока”.

На самом турниру учествовала су 52 такмичара, која су показала да становници Ариља и те како брину о својим сиромашним сународницима, и да „ако се по јутру дан познаје” у наредном периоду нас тек очекују лепе вести из овог града и још оваквих хуманитарних догађаја!

Комбинација спорта и хуманости дала је најбоље резултате, па је атмосфера на самом турниру била фантастична! Велика жеља свих присутних да се окупе око племенитог циља уродила је плодом, тако да ће се овај дан дуго памтити.  

У игри „501”, класичним системом елиминација, такмичари су поред своје хуманости, показали и завидну спретност у пикаду, па је турнир тек после нешто више од три сата завршен. Редослед победника је био следећи:

  1. Бојан Поледица
  2. Жарко Бојовић
  3. Марко Стојић

Најуспешнијим такмичарима уручени су пехари и медаље. Након тога уследио је један џентлменски потез када је победник Бојан Поледица свој пехар поклонио другарици Наталији, која је као једина дама стигла до финала турнира.

На крају, захваљујемо се свим такмичарима, волонтерима и пријатељима Хуманитарне организације Срби за Србе који су и на овај начин подржали рад наше организације. Посебно се захваљујемо власницима пивнице „ММ” на веома топлом гостопримству.