„Пикадо из блока” стигао и у Лазаревац!

Дана, 14. априла од 14 часова, у пабу Дарквуд”, успешно је одржан први турнир Пикада из блока у Лазаревцу. Уз помоћ пријатеља и волонтера организације, а за помоћ многочланим породицама, хумани Лазаревчани сакупили су 20.500 динара!

Хуманитарни догађаји наше организације коначно су дошли и до Лазаревца! Захваљујући волонтерима Хуманитарне организације Срби за Србе, Лазаревац се придружио великој породици градова-домаћина који већ више од седам година праве незаборавну атмосферу, непролазне тренутке посвећености и позитивне енргије на свим хуманитарним догађајима који су под окриљем „Тројке из блока”.

На самом турниру учествовала су 30 такмичара, која су показала да Лазаревчани и те како брину о својим сиромашним сународницима, и да „ако се по јутру дан познаје” у наредном периоду нас тек очекују лепе вести из Лазаревца!

Комбинација спорта и хуманости дала је најбоље резултате, па је атмосфера на самом турниру била фантастична! Велика жеља Лазаревчана да се окупе око племенитог циља уродила је плодом, тако да ће се овај дан дуго памтити.  

У игри „501”, класичним системом елиминација, такмичари су поред своје хуманости, показали и завидну спретност у пикаду, па је турнир тек после нешто више од четири сата завршен.

Редослед победника је био следећи:

  1. Влада Милојевић
  2. Марко Михаиловић
  3. Лана Стевановић

Најуспешнијим такмичарима уручени су пехари и медаље.

На крају, захваљујемо се свим такмичарима, волонтерима и пријатељима Хуманитарне организације Срби за Србе који су и на овај начин подржали рад наше организације. Посебно се захваљујемо власницима паба Дарквудна веома топлом гостопримству.