Пикадо из блока у Брчком

У уторак, 24. децембра 2019. године је организован Пикадо из блока у култном брчанском Горњем пабу, а окупљени су уживали у сјајној атмофери и фер плеју. Турнир је почео у 19 часова и трајао је до поноћи. Приликом овог дружења, чији главни узрок бијаху пикадо и хуманост, скупљено је 418,00 КМ.

Домаћини су се потрудили да атмосфера буде изузетна и да се сви осјећају пријатно. Наши волонтери и пријатељи организације су се потрудили да догађај буде добро организован, такмичари прецизно распоређени и да не мањка ведрог духа. Такмичари и посјетиоци су на сав овај труд одговорили са одушевљеношћу и својом спремношћу да помогну хуманитарни рад. Сви смо се добро забавили, такмичили, а и размијењивали идеје о неким будућим пријектима.

Добра посјећеност турнира није изостала ни овај пут. Такмичило се 30 играча и било је присутно још толико пријатеља који су дошли да подрже турнир и финансијски и добрим расположењем. Након вишечасовног јуначког надметања, побједу је са великим осмијехом однио Марко Јурошевић.

Захваљујемо се власницима култног паба, пријатељима организације, такмичарима, њиховим навијачима који су их бодрили, а и онима који су можда баш по први пут присуствовали једном од наших догађаја. Надамо се да је на њих догађај оставио упечатљив први утисак, који ће их повући да опет дођу на наш неки нови догађај у овом дивном граду. Очекујемо вас на будућим дружењима!

Имајмо на уму да је ово за нас једно вече, а за једно дијете цијели нови живот, приступачнији услови живљења, нова нада у боље сутра. ДЈЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ – НЕМА ПРЕДАЈЕ!