Пикадо стрелице за успешан почетак 2020. године!

Хуманитарна организација Срби за Србе у Швајцарској отворила је 2020. годину хуманитарним пикадо турниром који је одржан 1. марта у Арау. Домаћин је као и претходни пут био Адонис Бар. У борби за медаље учествовало је 32 такмичара, који су уз подршку драгих пријатеља организације и наших донатора успели те вечери да сакупе фантастичних 700 франака донације за помоћ вишедетним породицама широм Балкана.

Вишесатна витешка и фер борба наших такмичара, чији су спретни и прецизни потези стрелицама били сваки пут награђени громогласним аплаузом, донела је следећи распоред на побједничком постољу.

Треће место и бронзу освојио је Семир Тајроски, сребром се окитио наш верни пратилац и виртуоз са стрелицама Синиша Илић, а златну медаљу и пехар победника подигао је поново као и прошле године, Милош Насковић.

Адонис Бар је тренутно једна од свега две локације где се током читаве године налази наша донаторска кутија, те смо искористили прилику и пребројали донације, у периоду од 29. јула 2019. године до 1. марта 2020. годинеприкупљено је 400 франака.

Све ово не би било могуће да нисмо имали велику подршку газде Адонис Бара, Ивице Николића и овим путем желимо да му изразимо велику захвалност, као и свим учесницима и донаторима који су својим учешћем помогли борбу за вишечлане породице, јер дјеца су наша будућност.

НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ, НЕКА БУДЕ БОРБА  НЕПРЕСТАНА.