Пливање из блока у Источном Сарајеву

На базену у Касиндолу у Источном Сарајеву, дана 19. јуна је одржан хуманитарни догађај Пливање из блока. На турниру је учествовало 16 такмичара, који су били подјељени у 4 групе. Најбржи из сваке групе се борио за главну награду. У овој акцији је скупљено 260 КМ.

Волонтери хуманитарне организације Срби за Србе у Источном Сарајеву су се побринули да овај турнир буде занимљив и интересантан свим посјетиоцима, тако да је овај дан протекао у доброј забави и квалитетном дружењу. У финалу су се нашла 4 такмичара. Треће мјесто је освојила Босиљка Цуровић, други је био Дејан Достанић, а најбољи такмичар био је Филип Папаз.

Организација се захваљује домаћину догађаја који је уступио сву зараду од улазница тај дан, као и свим посјетиоцима коју су заједно са организаторима омогућили да овај дан протекне у савршеној атмосфери.

Волонтери организације СзС из Источног Сарајева се залажу да овакве акције, које имају за циљ помагање социјално угроженим породицама широм РС, буду што чешће организоване и да привлаче све више становника наше регије. Гарантујемо вам лијепо дружење и добар провод.