По први пут Репчина из блока у Куглашу!

Сви они које воле прави реп имали су прилику 6. марта у Београду у Куглашу да слушају познате домаће репере који су се окупили да подрже први хуманитарни догађај под називом Репчина из блока и заједно са публиком помогну вишечлане породице са четворо и више деце широм Балкана! То вече од продаје карата и донација прикупљено је 277.210 динара.

Позната имена наше реп сцене и дугогодишњи сарадници организације Срби за Србе Шкабо, ФТП, Психоактив трип, Unce Joe, Бигру и Паја Кратак, Марлон Брутал и Дј Кобазз направили су невероватну атмосферу! Пре самог догађаја карте су биле распродате и тражила се карта више.

Сви ови момци су на реп сцени већ дужи временски период и овим наступом, као и многим пре овог, су показали да су много више од музичара. Захваљујући овим добрим људима, не само да је атмосфера била прелепа, уз звуке како домаћег репа (хип-хопа) тако и мало традиционалније музике, већ смо и успели заједно да урадимо лепу и хуману ствар.

Хвала In Frame media и Данилу Васовићу за прелепе фотографије. Захваљујемо се од и срца свим извођачима, гостима, пријатељима и свима онима који су подржали овај догађај. Позивамо све да наставе да нас прате, јер нас до краја године очекује пуно нових и лепих догађаја! ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ!