Почели радови на кући Стојковића

Хуманитарна организација Срби за Србе почетком децембра 2015. године покренула је акцију за помоћ породици Стојковић из села Извор, општина Ново Брдо, на Косову и Метохији. Јагош и Данијела подижу два сина, Андрију (5) и Луку (3), и помоћ коју су примили у склопу Божићне акције 2014. године само је открила у коликим проблемима живе и са каквим се проблемима не могу изборити. Стога, у сарадњи са огранком Serbs for Serbs Canada који су покренули кампању под називом “In Time For Bozic 2016“, Хуманитарна организација Срби за Србе покреће пројекат помоћи породици Стојковић. Најнеопходнији су били грађевински материјал, врата и прозори, како би се обезбедили најосновнији стамбени услови за бољи живот, тако да је у материјал и мајсторе уложено 745.000 динара.

 Испорука грађевинског материјала

 Андрија и Лука са мајком Данијелом поред достављеног материјала за кућу

 Отац Јагош помаже приликом истовара материјала

Живот на Косову и Метохији данас за Србе није нимало лак, а Стојковићи сада ипак имају неку наду. Велики пројекат обнове њихове куће обновио им је и веру у људе, и сада знају да у целом свету живе добротвори доброг срца који ће учинити све да им помогну.

Хуманитарна организација Срби за Србе заједно са огранком Serbs for Serbs Canada захваљује донаторима из целог света и позива све људе добре воље да и даље подржавају пројекте за помоћ социјално угорженим породицама.

 Будућа кухиња у дому Стојковића

 Водоинсталатерски радови су такође у току

 Спојена стара (лево) и нова (десно) кућа породице Стојковић

 Породица Стојковић са мајсторима

 Јагош Стојковић на улазу у нову кућу

Вратимо осмехе на лица Андрије и Луке Стојковића, јер – ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ.

Рачуни и потврде финансиране помоћи