Подршка Матије Бећковића за СЗС

Један од најистакнутијих српских интелектуалаца данашњице aкадемик Матија Бећковић данас је угостио чланове Хуманитарне организације Срби за Србе који су му уручили први примерак нове мајице организације под називом “ЋЕРАЋЕМО СЕ ЈОШ!“ а све у склопу обележавања 100 година од почетка Првог светског рата 1914. године. “Ћераћемо се још“ су мотиви из истоимене поеме Матије Бећковића која је уз легендарног глумца Петра Божовића преточена и у филмску монодраму. У срдачном разговору са господином Бећковићем, представници организације Срби за Србе укратко су представили досадашње активности као и планиране пројекте у наредном периоду. Верујемо да ће нам добијена подршка и поверење помоћи да у наредном периоду окупимо још више племенитих људи око неопходне помоћи угроженим породицама и деци широм Балкана. Нове мајице Хуманитарне организације Срби за Србе су од данас у продаји! Подели:0share

Један од најистакнутијих српских интелектуалаца данашњице aкадемик Матија Бећковић данас је угостио чланове Хуманитарне организације Срби за Србе који су му уручили први примерак нове мајице организације под називом “ЋЕРАЋЕМО СЕ ЈОШ!“ а све у склопу обележавања 100 година од почетка Првог светског рата 1914. године. “Ћераћемо се још“ су мотиви из истоимене поеме Матије Бећковића која је уз легендарног глумца Петра Божовића преточена и у филмску монодраму.

https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Srbija/2014/butik/ceracemo-se-jos.jpgУ срдачном разговору са господином Бећковићем, представници организације Срби за Србе укратко су представили досадашње активности као и планиране пројекте у наредном периоду. Верујемо да ће нам добијена подршка и поверење помоћи да у наредном периоду окупимо још више племенитих људи око неопходне помоћи угроженим породицама и деци широм Балкана.https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/Srbija/2014/butik/ceracemo-se-jos3.jpg Нове мајице Хуманитарне организације Срби за Србе су од данас у продаји!