27. новембра 2021.

Подржимо вредну породицу Крстић из Љубовије!

Иако су све многочлане породице хероји српског народа, некако нас највише огреје сунце када уђемо у домове оних породица које су успеле у овако тешким временима разраде приватне послове и на тај начин обезбеде нормалне услове за живот својој деци. Хуманитарна организација Срби за Србе кроз свој рад посебно се фокусира на такве породице са жељом да допринесе у додатном оснаживању и јачању њихових бизниса. Помоћ представља једну врсту инвестиције која даје најбоље резултате јер се њоме обезбеђује континуитет који је потребан да породица не стрепи за своју будућност дуги низ година. Овога пута, наша организација посетила је породицу Крстић из Љубовије. Bредна породица на челу са мајком Маријаном, оцем Милошем и децом Сараом (20), Јованом (15), Јаковом (13), Петром (8) и Софијом (4) већ више од четрнаест година производи везове за разне намене.

Од кад смо се супруг и ја венчали, почели смо да развијамо посао. Радимо за цркве, манастире, епархијске магацине. Управо смо послали за Острог оно што смо израдили у последње време, муж је тренутно тамо – рекла нам је Маријана на почетку разговора.
Фина и културна деца, дом који зрачи позитивном енергијом – детаљи су који указују да се ради о породици за пример. Њихова креативност и љубав који улажу у сам посао дословно је уткана.

Нажалост, машине се нон-стоп кваре јер су то машине за кућну употребу, а нама треба са више глава – професионална – која кошта поприлично, па нисмо у могућности да купимо. За нас је веома стресно када машина не ради. Када радимо онда имамо све што нам је потребно за спокојно одрастање наше деце – говори нам мајка о проблемима са којима се суочавају.
Такође, од помоћи би им добродошао и рам за машину, сто за кројење, кревет самац за дете, даске да се подашча кров. Хуманитарна организација Срби за Србе позива све донаторе да се прикључе акцији помоћи породици Крстић како би наставили да успешно раде оно што највише воле!

Повезане вести

Коментари