Помоћ породици Никочев из Бања Луке

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ у предходном периоду успјешно је помогла шесточлану породицу Никочев из Бања Луке у Републици Српској. Мирослав Никочев који је ратни војни инвалид са супругом Зораном живи у Зораниној породичној кући са четри ћерке Невена (18), Николина (17), Наташа (9) и Катарина (4). Породици Никочев обезбеђен је грађевински материјал за сређивање дјечијих соба и тример укупне вредности од 1.063 КМ.

Једини извор финансиксих средстава је 195 КМ дјечијег доплатка. Најмлађа ћерка Катарина болује од епилепсије. Породица Никочев обратила нам се за помоћ у грађевинском материјалу, јер им је био потребан како би реноворали купатило и санирали остала оштећења на кући, као што су срушени плафини у спаваћим собама.

 Део обезбеђеног грађевинског материјала

Након што је одлучено помоћи, купљен је материјал који им је најпотребнији изолација, плочице, стиропор, љепило, малта, мржица. Тата Мирослав је прихватио да сам изводи радове, јер има искуства са грађевинским радовима.

 Наташа помаже тати у распакивању новог тримера

Уз куповину материјала остварена је велика жеља, купљен је тример којим би Мирослав могао зарадити за своју породицу.

 Тата Мирослав повезује делове тримера

Породица Никочев је изразила велику захвалност донаторима Хуманитарне организације Срби за Србе.

 Заједничка фотографија породице Никочев

Хуманитарна организација СРБИ ЗА СРБЕ упућује позив свим пријатељима и донаторима организације да се укључе у акцију прикупљања средстава за помоћ овој и другим социјално угроженим вишедетним српским породицама.

Рачуни и потврде финансиране помоћи