Помоћ СЗС за школу у Мокром

Хуманитарна организација Срби за Србе извршила је крајем 2013. године набавку радијатора за потребе фискуклтурне сале Основне школе “Мокро“ у Мокром код Пала у Републици Срспкој у укупној вредности од 2.780 КМ. На основу молбе директорке школе Милијане Грујић, која је успела да обезбеди донацију котлова за грејање, неопходна је била помоћ у набави самих радијатора који би обезбедили да се физичка настава обавља несметано целе године. Школска слава Свети Сава свечано је обележена у ОШ “Мокро“ 27. јануара у фискултурној сали која ће убудуће бити место окупљања свих ученика, пре свега ради бављења спортом али и другим свечаностима које се буду организовале у овој школи. Рачуни и потврде финансиране помоћи Преузмите Подели:0share

Хуманитарна организација Срби за Србе извршила је крајем 2013. године набавку радијатора за потребе фискуклтурне сале Основне школе “Мокро“ у Мокром код Пала у Републици Срспкој у укупној вредности од 2.780 КМ. На основу молбе директорке школе Милијане Грујић, која је успела да обезбеди донацију котлова за грејање, неопходна је била помоћ у набави самих радијатора који би обезбедили да се физичка настава обавља несметано целе године.

https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/RepublikaSrpska/2014/mokro/radijator.jpg           https://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/RepublikaSrpska/2014/mokro/skola2.jpghttps://www.srbizasrbe.org/wp-content/themes/szs-theme/images/RepublikaSrpska/2014/mokro/skola.jpgШколска слава Свети Сава свечано је обележена у ОШ “Мокро“ 27. јануара у фискултурној сали која ће убудуће бити место окупљања свих ученика, пре свега ради бављења спортом али и другим свечаностима које се буду организовале у овој школи.

Рачуни и потврде финансиране помоћи