Помоћ у изградњи дома за Вулиће

Представници Хуманитарне организације Срби за Србе из Београда посетили су крајем септембра осмочлану породицу Вулић из Остружнице. Наша организација је већ у неколико наврата помогла Вулиће и то набавком хране, и куповином кревета на спрат за децу и пвц прозора. Нова посета имала је за циљ да прецизира даљу помоћ организације, пре свега у виду доградње дела породичне куће коју је отац Небојша самостално започео.

 И поред чињенице да је Небојша Вулић запослен као техничар на Радио Телевизији Србије и да породица прима дечији додатак, ипак то је довољно средства да буде хране за децу, лекова и других основних животних потребштина. Породични дом у којем Вулићи тренутно живе захтева реконструкцију и постављање плоче, јер ће у супротном инсталације наставити да праве проблеме и потенцијално доведу до пожара.

Из тог разлога, Вулићи у свом дворишту су започели изградњу породичног дома и то пре свега уз помоћ пријатеља и поклоњени материјал са разних градилишта где се Небојша налазио. До сада је постављен већи део куће под плочу али су потребни радови на бетонирању и покривању преосталих површина.

Како би те основне радове убрзао пре зиме и првих снегова, Хуманитарна организација Срби за Србе помогла је Вулићима са набавком грађевинског материјала у укупној вредности од 58.691 динара и то:

  • шљунак 15м3 – 18.172 дин.
  • цемент 40 џакова – 27.584 дин.
  • транспорт цемента – 1.180 дин.
  • гашени креч 500 кг – 4.675 дин.
  • транспорт – 7.080 дин.

Након бетонирања и малтерисања, наставиће се радови у другој фази изградње дела куће који ће наша организација засигурно поново помоћи. Морамо овом приликом да истакнемо велику пожртвованост Небојше Вулића који и поред великих искушења са здрављем, послом и бригом о породици, самостално и уз помоћ пријатеља ради на изградњи своје будуће куће.

Рачуни и потврде финансиране помоћи